2013-02-01

Fredag!

Idag känns knäet bättre. Skönt! Det blev ingen träning igår och inte heller idag, eftersom min PT tyvärr blivit sjuk. Imorgon är kroppen förhoppningsvis i fin form igen, så då blir det ett pass crosstraining.

Snart ska jag promenera iväg till skolan (och njuta av solen!), för veckans sista föreläsning. Det är lite halvsegt att ha skola 15-17 en fredag, men förhoppningsvis blir det intressant i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Hej! Läser du på juristlinjen i Sthlm? Vilken termin läser du? Vad vill du inrikta dig på inom juridiken?

    /en som är intresserad juridik!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jo, jag läser juristprogrammet vid Stockholms universitet. Jag är på åttonde terminen nu (av nio), så det närmar sig slutet.

      I Stockholm är upplägget så att man under termin 1-7 läser allmän juridik (straffrätt, civilrätt, internationell rätt, statsrätt o.s.v.), dessa kurser är samma för alla. Termin 8 läser man två specialkurser som man har valt själv. Sista terminen, termin 9 alltså, skriver man sitt examensarbete (som man också själv väljer vad ska handla om).

      Jag läser just nu min första specialkurs, EU competition law. Den handlar alltså om konkurrensrätten inom EU (vad är tillåten konkurrens? Vad får ett företag inte göra om de är dominerande på en viss marknad? O.s.v.). Senare i vår kommer jag läsa min andra specialkurs, men vi har ännu inte fått veta hur antagningen till den senare kursen gått. Men det blir nog något som handlar om juridik/ekonomi/internationellt.

      Har du flera frågor får du jättegärna ta kontakt! Du kan maila mig om du vill, jlindfors90[at]gmail.com.

      Radera